top of page

RETOURBELEID

Laatst bijgewerkt: 01/09/2023
Bedankt voor het bezoeken van It's Twisted. Bij It's Twisted willen we ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je product, bieden we een retourbeleid aan om je te helpen.

RETOURTERMIJN

Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De retourtermijn van 14 dagen begint op de dag van ontvangst van je bestelling.

2

VOORWAARDEN VOOR RETOURNERING

  • Het product moet zich in nieuwe, ongebruikte staat bevinden en in de originele verpakking zitten.

  • Zorg ervoor dat het product vrij is van beschadigingen of veranderingen die niet het gevolg zijn van normaal gebruik.

  • Bewaar alle bijbehorende accessoires, handleidingen en verpakkingsmaterialen.

3

UITZONDERINGEN

Sommige producten kunnen om hygiënische of veiligheidsredenen niet worden geretourneerd als de verzegeling is verbroken. Dit geldt met name voor bepaalde persoonlijke verzorgingsproducten, zoals cosmetica en oorbellen. Controleer de productbeschrijving voor eventuele uitzonderingen.

4

RETOURPROCEDURE

Om een retourzending te initiëren, neem je contact met ons op. Vermeld je naam, bestelnummer en de reden voor de retourzending. Ons team zal je voorzien van verdere instructies over de retourprocedure.

5

TERUGBETALING

Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde producten, zullen we overgaan tot de verwerking van de terugbetaling. Houd er rekening mee dat we alleen het bedrag van de aankoopprijs terugbetalen, exclusief eventuele verzendkosten.

6

BESCHADIGDE OF VERKEERD GELEVERDE PRODUCTEN

Als je een beschadigd of verkeerd geleverd product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

bottom of page